تاریخ خبر : ۱۳۹۸/۱۲/۱۰

به اطلاع دانش پژوهان گرامی می رسانیم موسسه آموزش عالی آزاد بهار با عنایت به معضل شیوع ویروس کرونا در کشور و لزوم توجه جدی به سلامت دانش‌پژوهان محترم، ادامه روند آموزشی خود را اعلام میدارد :

کلاس های درحال برگزاری موسسه بهار:

بر اساس درخواست دانش پژوهان عزیز و طبق اطلاعیه رسمی هیئت رئیسه محترم موسسه بهار: کلیه کلاس حضوری، تا بهبود شرایط کنونی کشور به صورت مجازی اجرا خواهند شد و جدول برگزاری کلاسها متعاقبا در کانال اطلاع رسانی هردوره قرار میگیرد.

پیشنهاد بهار برای این روزها
دوره های ویژه بهار آنلاین با شرایط خاص و ویژه هست که از رفت و آمد های غیر ضروری خودداری خواهند نمود.

ما بر اساس شرایط حال و محدودیت کار بیرون از منزل، دوره‌های جدید مجازی MBA بهار آنلاین را با شرایط خاص و ویژه ی آخر سال طراحی کرده ایم تا مدیران کسب و کار بتوانند با صرفه‌جویی در زمان و هزینه و نیز در وقت دلخواه خود، در هر مکانی بهترین استفاده را از وضعیت موجود داشته باشند.

جهت دریافت اطلاعات تکمیلی و پیش ثبت نام کلیک بفرمائید .

تگها : آنلاین , مدیریت کسب و کار , مدیریت بحران

{* *}