تاریخ خبر : ۱۳۹۹/۰۱/۰۱

ضمن تبریک سال نو به همه بهاری ها ؛ موسسه آموزش عالی آزاد بهار ؛ در نوروز 99 برنامه های آموزشی را برای همه دوستان در سه بستر آنلاین، آفلاین وسوشال مدیا با هشتک #درخانه بمانیم طراحی و به عنوان عیدانه بهار ارائه خواهد کرد که به شرح ذیل می باشند:

1. کلاس های آنلاین (مجازی): از 5ام تا 20ام فروردین 99 با شما هستیم با : هر روز یک وبینار آموزشی در ساعت 18 الی 20
 علاقه مندان به شرکت در پنل آنلاین عیدانه بهار میتوانند با کلیک بخش های مورد نظر از پنل آنلاین را انتخاب فرمایند.

2. کلاس های آفلاین: از تاریخ 3ام تا 21ام فروردین 99 با کلیک می توانید محتواهای آفلاین آموزشی  را در هر زمان و هر مکانی مشاهده بفرمائید.

3. پنل سوشال مدیا: شامل گفت گو های دکتر رحیم فرضی پور؛ مدیریت محترم موسسه بهار با صاحب نظران حوزه های مدیریت کسب و کار در لایو اینستاگرامشان به آدرس:
@farzipourrahim
اطلاع رسانی از زمان و موضوعات "گپ و گفت هایی با دکتر فرضی پور" از طریق پیج ایشان و پیج موسسه بهار انجام خواهد شد.

@bahar_business_school

4:  کتاب های ذیل به عنوان منابع مفید مطالعاتی در فروردین ماه پیشنهاد می شود :
معنای زندگی - ویل دورانت
انسان در جستجوی معنی - ویکتور فرانکل
21 درس برای قرن 21 - نوح هراری
پنجمین فرمان - پیتر سنگه
پرورش رهبر درون - جان ماکسول
خود فریبی - زاهد شیخ الاسلامی
آینده ذهن - میجیو کاکو
اصل ها - آدام گرنت
تفکر سریع و کند - دانیل کانمن
شتاب دهی - جان پی کاتر

5. فیلم ها وسریال های پیشنهادی بهار برای فراغت ایام عید هم از این قرار هستند :

فیلم 1917
فیلم memento
فیلم parasite
فیلم revenant
فیلم bridg of spies
فیلم knives out
سریال Westworld
سریال Dark
سریال the man in the high castle

بحث و گفتگو پیرامون فیلم ها و کتاب ها در پیج های اینستاگرام زیر انجام خواهد شد .

@mba.center
@bahar_business_school

عید امسال در کنار شما هستیم .

تگها : موسسه بهار , در خانه بمانیم

{* *}